12 febrer 2016

CALEN VOLUNTARIS PER A LA JORNADA DE RECOLLIDA DE MEDICAMENTS. DIA 20 DE FEBRER.

La Jornada de Recollida de Medicaments té lloc un dia a l’any (20 de febrer de 2016) i l’objectiu és recollir medicaments nous que no requereixin prescripció mèdica per donar a les entitats assistencials amb les que col·labora Banc Farmacèutic. Únicament es recullen els medicaments sense prescripció mèdica que les entitats assistencials han sol·licitat prèviament, ja que d’aquesta manera es focalitzen els esforços per cobrir necessitats concretes i reals de les persones sense recursos. A Terrassa les 3 entintats que rebran els medicaments que es recullin al llarg del dia son: Fundació Busquets, Associació ACAU i Associació ALBA

La Jornada de Recollida té lloc a les farmàcies que voluntàriament s’inscriuen. Els farmacèutics compten amb l’ajuda dels voluntaris de Banc Farmacèutic que estan el dia de la Jornada a les farmàcies informant als ciutadans. El farmacèutic participa sense fins lucratius a través del donatiu que lliurement fan a Banc Farmacèutic un cop finalitzada la Jornada. És un gest solidari i també un exemple de sensibilització amb els problemes socials del nostre país. Les farmàcies de terrassa que necessiten voluntaris son:

– Balasch
– Muchart
– Gavarró
– Lluch
– Ballbè

Si hi ha algú que estigui interessat en participar només ha d’inscriure’s a la web:www.bancofarmaceutico.es i rebran un mail de confirmació. Si no també poden fer-ho posant-se en contacte amb Sílvia Brugueras al telèfon: 651391402