7 febrer 2015

REUNIÓ OBERTA COVET dia 11 de febrer

Pel proper dia 11 de febrer, com ja us vam anunciar, hem volgut preparar una reunió “productiva” i per això hem pensat dedicar la primera hora a un tema d’importància per a les associacions que treballem amb voluntariat: Es tracta del anomenat Servei Comunitari, que serà d’obligació en aquests propers anys per a tots els joves de 2n i 3r d’’Eso.

El passat mes de novembre la Taula del Tercer Sector va presentar a Sabadell la guia que han elaborat per informar les associacions, a la qual vam assistir la COVET. Donada la novetat i complexitat del tema hem convidat la Sra. Judith Calàbria, responsable de  l’Àrea de Projecció, a qui acompanyarà una persona del Departament d’Ensenyament, per tal d’informar-nos i  que podem formular les consultes que creguem pertinents.

La primera part de la reunió estarà oberta a tothom que tingui interès en el tema i, per tant, podeu convidar a qui us sembli convenient. Seguidament parlarem de la Covet: Memòria 2014 i objectius 2015.

Us demanem que confirmeu la assistència, com a molt tard el dia 6, per poder preparar adequadament l’espai  i els materials. La reunió començarà a les 18 h. al Casal Cívic de Ca n’Aurell, plaça del Tint, 4 i es preveu una durada fins les 20 h.

Us esperem!!!