21 setembre 2014

VINE! PUJA! A LA “CARAVANA DEL VOLUNTARIAT”

Ens complau presentar el projecte que durem a terme a diferents punts de la ciutat, a la via pública, per tal de fer arribar a tothom les opcions de voluntariat que ofereixen les diferents Entitats de Voluntariat de Terrassa i també donar a conèixer la seva tasca.
En línies generals, es tracte de recórrer la ciutat en una auto-caravana promocional i informativa i instal•lar-la un divendres a la tarda, de 17 a 20 h. en un punt de cada districte. La ruta del punt d’informació itinerant serà la següent:

Divendres 3 d’octubre
Districte 1 Terrassa Centre (comprèn els barris del Centre, Antic Poble de Sant Pere, Vallparadís, Cementiri Vell i Escola Industrial-Plaça de Catalunya).
Lloc: Al costat de la Casa Baumann.

Divendres 10 d’octubre

Districte 2 Terrassa Llevant (comprèn els barris de: Ca N’Anglada, Montserrat, Torre-sana i Vilardell)
Lloc: Al costat del Centre Cívic Montserrat Roig

Divendres 17 d’octubre
Districte 3 Terrassa Sud (comprèn els barris de: Can Palet, Can Palet II, Segle XX, Can Jofresa, Xúquer, Guadalhorce, Can Parellada i les Fonts)
Lloc: Al costat del Centre Cívic Alcalde Morera

Divendres 24 d’octubre
Districte 4 Terrassa Ponent (comprèn els barris de Ca N’Aurell, la Maurina, Roc blanc, la Cogullada, les Martines, Torrent de les Carbonelles i Can Palet de Vista Alegre)
LLoc: Al costat del Centre Cívic M. Aurèlia Capmany.

Divendres 31 d’octubre
Districte 5 Terrassa Nord-Oest (comprèn els barris de Sant Pere, Poble Nou, Can Boada del Pi, Can Boada “Casc Antic”, Can Roca, Torrent d’en Pere Parres, Pla del Bon Aire i Can Gonteres)
Lloc: Plaça Can Roca

Divendres 7 novembre
Districte 6 Terrassa Nord-Est (comprèn els barris de Sant Pere Nord, Sant Llorenç, les Arenes, Can Montllor i la Grípia, Egara, Can Tusell i Font de l’Espardenyera)
Lloc: Al costat Centre Cívic President Macià